După cum ați putut ghici din numele lui, Huawei P20 Lite e ca un frate mai mic pentru dispozitivele reprezentative din seria P20 de la Huawei.

În interiorul cutiei veți găsi esențialul, inclusiv un adaptor pentru încărcător, un cablu de încărcare și de transfer de date Tip-C, manuale de instrucțiuni, instrument de deschidere a slotului SIM, și căști. Deci, la ce vă puteți aștepta de la acest dispozitiv? Va merita banii dați pe el?

Ecranul

P20 Lite, la fel ca P20 și P20 Pro, are o crestătură. Poate că nu e pe placul vostru, depinde de ce părere aveți de acest curent. Cu toate acesta, pentru a satisface ceririle și preferințele utilizatorilor, Huawei s-a asigurat că puteți ascunde această crestătură în cazul în care nu este pe placul vostru.

Huawei P20 Lite folosește Kirin 659
Huawei P20 Lite a obținut un scor Antutu de 88516 puncte

Însă, să vă așteptați să rămână vizibilă puțin chiar dacă o ascundeți deoarece ecranul LCD nu recrează culorile negre spre deosebire de AMOLED. P20 Lite are un ecran de 1080×2280 cu 432 ppi deci vă puteți aștepta la o imagine foarte clară. 

Sistem de Operare și  Hardware

Spre deosebire de P20 și P20 Pro care folosesc chipsetul Kirin 970, Huawei P20 Lite folosește Kirin 659, un chipset relativ mai slab care se află cam la același nivel cu Snapdragon 625. Navigând interfața, viteza generlă și tranzițiile de ecran din timpul utilizării pot fi considerate satisfăcătoare.

Recenzie Huawei P20 Lite – Merită să cumpărați?

Totuși, veți observa că sunt momente în care dispozitivului îi ia mai mult timp să ruleze aplicațiile. Dar nu e o surpriză. Pâă la urmă este o versiune Lite care se încadrează în gama de mijloc și nu trebuie comparată cu dispozitivele reprezentative.

P20 Lite are 4GB RAM, suficienți pentru a memora majoritatea aplicațiilor când efectuați mai multe sarci deodată. Acestea vin împreună cu o memorie de stocare internă de 64GB. Dacă nu sunteți mulțimiți de spațiul disponibil, puteți mări spațiul cu până la 256GB folosind un card microSD în slotul SIM hibrid.

Huawei P20 Lite a obținut un scor Antutu de 88516 puncte, un rezultat mai bun decât celelalte dispozitive care folosesc un chipset similar.

Difuzoarele dispozitivului nu sunt prea remarcabile, ele nu redau bine sunetele foarte mari și calitatea sonoră este în general slabă.

P20 Lite folosește Android 8.0 Orea combinat cu specificul Emotion UI de la Huawei versiune 8.0 unde aveți numeroase opțiuni de personalizare pentru aspectul dispozitivului vostru.

Camera 

Huawei P20 Lite se distanțează față de dispozitivele P20 deoarece nu folosește opticile Leica, o cameră dublă care se află pe spatele telefonului și are senzori de 16 și 2 megapixeli. Al doilea senzor este folosit în special pentru a capta mai multă informație de fundal când efectuează fotografii portret. Camera frontală are rezoluție de 16 MP. Ambele camerea captează imagini bune și satisfăcătoare.

Huawei P20 Lite este fără îndoială un dispozitiv dorit care arată bine și are performanțe pe care merită să dați banii.

Postări din aceeași categorie: