cPanel este un lider în industrie și standardul pentru software-ul de administrare al gazdelor web. Multe persoane chiar cer acest software atunci când caută un furnizor de gazde pentru site-urile lor. Cu toate acestea, adevărul este că mulți dintre aceștia nu înțeleg pe deplin sau nu știu despre ce e vorba și motivul pentru care au nevoie de el. Pentru unii, cPanel este o formă de serviciu de gazdă web similar cu Virtual Private Server sau VPS.

cPanel – Ce este?

cPanel este un tip de panou de control web folosit pentru a administra conturile pentru web hosting. Acesta vă pune la dispoziție uneltele de care aveți nevoie pentru a creat, administra și conduce cu succes website-uri folosind browserul web favorit.

Importanța lui cPanel
Instalarea WordPress prin cPanel

Acest software vă permite să creați conturi FTP, să creați conturi de email, sub domenii și domenii, să setați CDN-urile, și per total toate celelalte lucruri de care aveți nevoie astfel încât website-urile voastre să funcționeze.

cPanel, la nivel de bază, este o aplicație utilă de care veți avea nevoie pentru a vă ușura cât mai mult sarcinile de web hosting. Asta înseamnă că fără cPanel vă va fi mult mai dificil și mai stresant să administrați un website.

Importanța lui cPanel 

Acum că ai o idee generală despre cPanel, următorul aspect care trebuie discutat este de ce aveți nevoie de cPanel și de ce restul panourilor de comandă web nu sunt bune.

Video:cPanel and WHM

Răspunsul este foarte simplu. Ai nevoie de cPanel în principal deoarece este cel mai bun tip de panou de comandă web pe care îl puteți găsi pe piață. Nu există un alt tip de software pentru gestionarea gazdelor care să fie pe măsura funcțiilor și calităților acestui soft.

Pentru a înțelege mai bine, mai jos sunt principalele motive pentru care cPanel este considerat cel mai bun software pentru gestionarea gazdelor disponibil pe piață la ora actuală.

Ușor și rapid de instalat

Creatorii cPanel s-au asigurat că utilizatorii de orice fel pot instala și încărca plugin-urile, fișierele, precum și alte aplicații folosind sofware-ul lor, inclusiv aceea care nu au cunoștințe sau pregătire tehnică.

Interfața de utilizare a cPanel este foarte ergonomică și are instrucțiuni incorporate și informații pas cu pas la îndemână și disponibile pentru toată lumea.

Ușor de folosit

cPanel folosește o singură interfață foarte simplă. Toți utilizatorii, de la experimentați la începători, se vor bucura de ușurința cu care pot îndeplini sarcini folosind interfața cPanel.

Alocarea paginilor spațiale, gestionarea lucrărilor Cron, crearea bazelor de date și editarea site-urilor web se pot face în doar câteva minute. Toate sarcinile pe care trebuie să le îndepliniți pot fi făcute cu un singur clic. Este foarte ușor și simplu de utilizat, iar oricine îl poate stăpâni într-o perioadă scurtă de timp.

Având aceste beneficii, este ușor de văzut de ce cPanel rămâne cea mai bună alegere atunci când vine vorba de software de gestionare a găzdelor web.

Postări din aceeași categorie:

    Nici unul găsit